Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!
Akció!

IPL derma Pro szőrtelenítő és bőrszépítő készülék

Original price was: 55120 Ft.Current price is: 31490 Ft. + Áfa (39992 Ft)

A derma pro-t otthoni használatra fejlesztették ki, ez eddigi leghatékonyabb készülékünk, amivel akár hónapokon át tartó selymesen sima, szőrtelen bőr is elérhető.

1 év garanciával!

Készleten

EAN: 5999862213145 Cikkszám: 5999862213145 Kategória:

Sok IPL gép eddig csak orvosok számára volt elérhető. A derma pro-t otthoni használatra fejlesztették ki, ez eddigi leghatékonyabb készülékünk, amivel akár hónapokon át tartó selymesen sima, szőrtelen bőr is elérhető. Különleges kialakításának köszönhetően, egyaránt alkalmazható a test minden területén, arc illetve az intim részek is könnyen kezelhetőek. A gép kezelőfeje és fényablaka tökéletesen felfekszik a bőrre, így növelve a fényerő hatékonyságát.

 

IPL derma Pro szőrtelenítő és bőrszépítő készülék otthoni használatra

Hogyan működik az IPL fény?

 

Az IPL készülékek népszerűségüket magas hatékonyságuknak köszönhetik. Gyors, tartós és fájdalommentes. Az IPL jelentése nem más mint „intenzív pulzáló/villanó fény”. Egy-egy villanás során kibocsátott fény célzottan a szőrszálak pigmentjébe hatol, majd hővé alakul át. Ez a hőenergia egészen a szőrtüszőkig eljut, ahol roncsolja ezeket, meggátolva az újabb szőrszál újratermelését. Így érhető el az akár hónapokig tartó szőrtelenség.

A kezelés célzott, nem okoz semmilyen sérülést a bőrfelszínen, használata otthon is biztonságos.

 

Nekem való az IPL kezelés?

 

Fontos, hogy olyan készüléket válasszunk, amelynek állítható intenzitása van, így sötétebb erősebb bőrszín esetén sem okoz semmilyen kellemetlenséget. A derma pro 3 fokozata optimális beállítást eredményez, így garantálva, hogy minden testrészen hatékony és fájdalommentes legyen. Az első gyengédebb üzemmód csökkenti a fényimpulzus erejét, ezzel biztosít kíméletesebb kezelést, arcon, hónalj és intim területen.

Az IPL kezelések szinte mindenkinél hatékonyak. Nemcsak a fekete, barna szőrszálakat tünteti el eredményesen, hanem a sötétszőkét is. Ősz, halvány szőke, fehér illetve vörös szőrzethez nem javasolt, ezen szőrszálaknál ugyanis kevés a szőr melanin tartalma és nem tud annyi fényt elnyelni. A bőr túlzott melanin mennyisége miatt túl sötét bőrnél is csökken a hatásfoka. Az alábbi táblázat segít dönteni.

 

Bőrszínek

 

 

Szőrszínek

 

Miben más a Dr. Katoki fejlesztés?

 

Mert arckezelések terén is egyedülálló eredményeket ér el.

  • Amikor IPL készülékeket látunk, azonnal a szőrtelenítésre gondolunk. Gépünkhöz egy külön kezelőfej tartozik, FC fej, mely ugyanazzal az erősséggel, de a fényt átformálva használja ki annak gyógyító-szépítő erejét. Eredményes pattanásos bőr, akne, pigmentfoltok kezelésben. Többfunkciós beállítási lehetőséggel a bőrfelszín különböző rétegeibe hatol.
  • Pattanásos, illetve aknés bőr esetén baktériumok és gyulladás van a faggyúmirigyek körül, ezt csökkenti hatásosan az IPL fénye.
  • Pigmentfoltok esetén a fényt a sötétebb, magasabb melanin-tartalmú terület nyeri el, ami ezáltan roncsolódik, szétesik, majd keringésünk által távozik.

Eddig ezek a módszerek csak bőrgyógyászok számára voltak elérhetőek, de most bárki eredményesen használhatja otthonában is, ezzel időt és sok pénzt spórolva.

Az eredmény látványos - simább, szebb arcbőr.

 

Mert „ereje”, azaz Joule-értéke a lehető legoptimálisabb az otthoni kezelésekhez.

  • A túl gyenge készülékek nem hatásosak, a fényerő nem jut el egészen a szőrtüszőkig, azok aktívan termelik az újabb szőrszálakat így nem lesz tartósan szőrtelen a felület. Egy bizonyos Joule érték felett a kezelést csak orvos végezheti.
  • A derma Pro a lehető legoptimálisabb Dr. Katoki készülék otthoni igényekre szabva.
  • A kiszűrődő fény hatástanítására a doboz tartalmaz egy speciális védőszemüveget is, hogy a kezelés semmilyen veszéllyel ne járjon.

Mert akkumulátorral is működik

  • Praktikusabb és egyszerűbb vezeték nélkül használni a készüléket. Bárhol használhatjuk, akár magunkkal is vihetjük és garantáltan nem akadunk bele a vezetékbe akkor sem, ha épp hajlatokban vagy a nehezen elérhető helyen kell használni. Azok kedvévért, akik mégis hálózatról szeretnék használni, a csomag egy extra hosszú vezetéket is tartalmaz.

Mert minden testrészen alkalmazható

  • A derma pro úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékenyebb területeken is alkalmazható legyen, mint pl. arc vagy intim zóna.

A doboz tartalma:

  • Védőszemüveg IPL szőrtelenítéshez, viselése nem kötelező, de minden szőrtelenítés során javasoljuk.
  • Speciális kezelőfej arcfiatalításhoz, akne kezeléshez. Kényelmesen felfekszik, könnyedén, gyorsan kezelhető az arc teljes felülete, állkapocs, szemkörnyék is.
  • IPL szőrtelenítő fej, egész testre alkalmazható, praktikus kialakítással.
  • Borotva a kezelések előtti szőrtelenítéshez.
  • Bársony tasak a készülék egyszerű tárolásához.

IPL AC kezelőfej arcra

 

A derma Pro tartozéka a szőrtelenítőfej mellett, egy kimondottan arcra kifejlesztett kezelőfej. Hatékonyan kezeli a két leggyakoribb problémát, az aknés pattanásos bőrt, a pigmentfoltokat. Emellett bőrmegújító hatása által szebbé varázsolja a bőrt.

 

Zsíros pattanásos bőr és akne kezelés

 

A pattanásos vagy aknes bőr egy nagyon gyakori tünet, melynek hátterében összetett probléma állhat. Az egyik leghatásosabb módszer az IPL fényterápia. Ha a faggyúmirigyek begyulladnak, illetve felső nyílásuk eltömődik, pattanásos vagy aknés bőr alakulhat ki. A villanófény elpusztítja a baktériumokat, mérsékli a faggyútermelést, ezáltal csökkenti a gyulladást. A besugárzás stimuláló hatásának köszönhetően elősegíti a bőr anyagcseréjét és stimulálja a szubkután kollagén regenerációt, és halványítja az akne nyomokat.

A kezelés kúraszerűen javasolt hetente egy alkalommal az optimális eredmény elérése érdekében.

 

Pigmentfolt kezelés

 

Pigmentfoltok az idő előrehaladtával nagyon sokunknál jelentkeznek. Okozhatják a káros UV sugarak, gyulladás, de akár hormonális elváltozás is. A bőr pigmentanyaga egy helyen gyűlik össze, ezáltal kisebb nagyobb sötétebb foltokat okozva főként az arcon és a dekoltázson.

Pigmentfoltok esetén az IPL fényt a sötétebb, több melanint tartalmazó terület nyeli el, ami ezáltal roncsolódik, szétesik, majd keringésünk által távozik.

 

Nyak és a dekoltázs bőrmegújítása, ránctalanítása

 

Az IPL készülék bőrfiatalító működése a szelektív fototermális hatáson alapszik. A nagyobb hullámhosszúságú intenzív pulzáló fény képes behatolni a bőrszövet mélyebb rétegeibe, ahol hőhatást és fotokémiai hatást fejt ki. Többek között képes átrendezni és regenerálni az elasztikus rostokat, mellyel visszaállítja a szövet rugalmasságát, így fiatalítva a bőrt.

 

Mire figyeljünk arckezelés során?

  1. Első lépésben a kezelendő felületet tisztítsuk meg, és távolítsuk el a sminket.
  2. Viseljük a védőszemüveget.
  3. UV védelem: óvjuk a kezelt területet legalább 10 napon át az erős UV fényektől. Ne menjünk szoláriumba, illetve erős napra is csak fényvédő használata után.
  4. Ne használjunk arckrémet közvetlenül a kezelés után.
Gumikesztyű