Rólunk

A gyakorlati kutatási, diagnosztikai és kereskedelmi tapasztalatunk révén képesek vagyunk teljességgel megfelelni az ügyfeleink elvárásainak. A kulcsszó szerintünk a rugalmasság, melyet a cégünkben dolgozók diverzitása és problémamegoldó szemlélete tesz lehetővé. Mindezek által képesek vagyunk a legkülönbözőbb igényekre és kérésekre gyors és költséghatékony megoldást kínálni.

Céljaink

Cégünk az Amplicon Kft. célja, hogy a hazai egészségügy, élelmiszeripar, vegyipar, illetve a magán és állami laboratóriumok számára biztosítsa a megfelelő védelmet nyújtó, kényelmes munkavégzést biztosító nitril kesztyűt. A pandémia következtében kialakult helyzetet orvosolandó, cégünk egy olyan megoldást kínál, mely mind gazdaságos, gyors és rugalmas. A bizonytalan piacon egy olyan stabil pont kívánunk lenni, melyhez az összes leendő partnerünk bizalommal fordulhat.

Kiemelten fontos a számunkra, hogy megoldásunk révén a partnereink aggodalom nélkül juthassanak prémium minőségű, mind a vinyl és latex társainál kényelmesebb és biztonságosabb nitril kesztyűhöz és így munkájuk gyorsabbá, egyszerűbbé és mindenekelőtt költséghatékonnyabbá válhasson.

A már említett szemléletmód az ami lehetővé teszi számunkra azt, hogy az igazán egyedi igények esetén is zökkenőmentesen találjuk meg az ügyfeleink számára legkedvezőbb megoldásokat.

Ügyfeleink minden esetben számíthatnak segítségünkre a közös munka első pillanatától kezdve. Elengedhetetlen a számunkra, az igények precíz kiszolgálása mellett, az összes ügyfelünk gondtalan elégedettsége. Ennek érdekében az ügyfeleink a nitril kesztyűk kézhezvételét követően is számíthatnak segítségünkre, illetve folyamatosan vizsgáljuk vevőink visszajelzéseit az általunk forgalmazott kesztyűkről.

Fiatalos és lendületes csapatunk elkötelezett a legmagasabb szintű szolgáltatás biztosítása mellett. Ez a hozzáállás a garancia nitril kesztyűink és szolgáltatásunk minőségére, és cégünk megbízhatóságra. Munkák értékelésének középpontjában pedig az elégedett ügyfél áll.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Tóth Imre

divízió vezető
Amplicon Kft.