Rólunk

A Gumikesztyű Kft.

A Gumikesztyű Kft. olyan munkatársakból áll, akik egytől-egyig jelentős egészségügyi, laboratóriumi vagy kutató tapasztalattal rendelkeznek. Pontosan tudjuk, mivel jár egy laboratóriumi munkavégzés, mi szükséges ahhoz, hogy egy-egy kutatási folyamat sikeres legyen.

Az évek során több száz különböző eszközzel, vegyszerrel, géppel dolgoztunk és első kézből tapasztaltuk meg, hogy milyen az, amikor valami segíti a munkavégzésünket, a kutatási folyamatot és mi okoz nehézséget.

Az a célunk, hogy a hazai és európai laborok, egészségügyi intézmények, iskolák számára olyan eszközöket biztosítsunk, amelyek megkönnyítik a munkavégzést, hatékonyabbá és sikeresebbé teszi az ott dolgozók munkáját.

Miért velünk?

A gyakorlati kutatási, diagnosztikai és kereskedelmi tapasztalatunk révén képesek vagyunk teljességgel megfelelni az ügyfeleink elvárásainak. A kulcsszó szerintünk a rugalmasság, melyet a cégünkben dolgozók diverzitása és problémamegoldó szemlélete tesz lehetővé. Mindezek által képesek vagyunk a legkülönbözőbb igényekre és kérésekre gyors és költséghatékony megoldást kínálni.

Céljaink

A Gumikesztyű Kft. célja, hogy a hazai egészségügy, élelmiszeripar, vegyipar, illetve a magán és állami laboratóriumok számára biztosítsa a megfelelő védelmet nyújtó, kényelmes munkavégzést biztosító nitril kesztyűt. A pandémia következtében kialakult helyzetet orvosolandó, cégünk egy olyan megoldást kínál, mely mind gazdaságos, gyors és rugalmas. A bizonytalan piacon egy olyan stabil pont kívánunk lenni, melyhez az összes leendő partnerünk bizalommal fordulhat.

Kiemelten fontos a számunkra, hogy megoldásunk révén a partnereink aggodalom nélkül juthassanak prémium minőségű, mind a vinyl és latex társainál kényelmesebb és biztonságosabb nitril kesztyűhöz és így munkájuk gyorsabbá, egyszerűbbé és mindenekelőtt költséghatékonyabbá válhasson.

A már említett szemléletmód az ami lehetővé teszi számunkra azt, hogy az igazán egyedi igények esetén is zökkenőmentesen találjuk meg az ügyfeleink számára legkedvezőbb megoldásokat.

Ügyfeleink minden esetben számíthatnak segítségünkre a közös munka első pillanatától kezdve. Elengedhetetlen a számunkra, az igények precíz kiszolgálása mellett, az összes ügyfelünk gondtalan elégedettsége. Ennek érdekében az ügyfeleink a nitril kesztyűk kézhezvételét követően is számíthatnak segítségünkre, illetve folyamatosan vizsgáljuk vevőink visszajelzéseit az általunk forgalmazott kesztyűkről.

Fiatalos és lendületes csapatunk elkötelezett a legmagasabb szintű szolgáltatás biztosítása mellett. Ez a hozzáállás a garancia nitril kesztyűink és szolgáltatásunk minőségére, és cégünk megbízhatóságra. Munkák értékelésének középpontjában pedig az elégedett ügyfél áll.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Iratkozzon fel hírlevelünkre azonnali 10% kedvezményért!

Ne maradjon le az akciókról! Értesüljön az elsők között kedvezményes ajánlatainkról!
  Lépjen velünk kapcsolatba!

  Ügyfélszolgálat

  Rendelésekkel, felmerülő problémákkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatos kolléganőnkhöz.

  Kérdéseire Szivos Viktória Customer Service Manager fog válaszolni. Vásárlóink rendeléseivel kapcsolatos kérdéseket maximum egy munkanapon belül igyekszünk megválaszolni.

  Keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!

  +36 30 869 8117

  support@gumikesztyu.hu

  Sales Representative

  Leendő és meglévő partnereink ajánlatkéréssel és viszonteladással kapcsolatos kérdéseivel forduljanak bizalommal Sales Representative kolléganőnkhöz.

  Kérdéseire Koch Petra Sales Representative fog válaszolni. Partnereink ajánlatkéréseire és viszonteladói megkereséseire maximum egy munkanapon belül igyekszünk megválaszolni.

  Keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!

  +36 30 869 8118

  sales@gumikesztyu.hu

  Partnereink közt tudhatjuk

  Gumikesztyű