Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

Dr. SONIC E2 szónikus fogkefe 2 fogkefefejjel, 5 üzemmód (türkiz)

5370 Ft + Áfa (6820 Ft)

Bruttó 6.820 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

Dr. SONIC E2 szónikus fogkefe – Elérhető, innovatív!

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk neked és családodnak a kiemelkedő szájhigiénia megteremtésében és ezáltal a magabiztos közérzet biztosításához egész nap.

 • Hatékony tisztítás
 • Gyengéd, mégis hatékony
 • Friss lehellet
 • Kényelmi funkciók
 • Extra hosszú töltöttség
 • Használata gyerekjáték
 • Ragyogóan fehér fogak

HASZNÁLATI UTASÍTÁS (PDF)

Készleten

EAN: 5999862213169 Cikkszám: DRSE2T Kategóriák: , Címkék: , ,

7 kiemelkedő adottság, ami miatt érdemes kipróbálni a Dr. SONIC fogkefét:

1. Hatékony tisztítás: Fogkeféink magas frekvenciájú rezgések használatával képesek a fogak és az íny alaposabb tisztítására, mint a hagyományos elektronikus fogkefék. A rezgések dinamikus tisztító hatást hoznak létre, amely mélyen a fogak közé hatol és az ínyvonal mentén halad, eltávolítva a lepedéket és megelőzve az ínybetegségeket.

2. Gyengéd, mégis hatékony: A Dr. SONIC fogkeféket úgy tervezték, hogy gyengédek legyenek a fogakhoz és az ínyhez anélkül, hogy hatékonyságukból veszítenének. Minimálisra csökkentik a fogmosáskor keletkező nyomás okozta károsodás kockázatát, így a napi többszöri használata is javasolt.

3. Friss lehelet: A szónikus fogkefék akár 100%-kal több lepedéket távolítanak el, mint a kézi fogkefék, emellett jobban csökkentik a fogínygyulladást és javítják a fogíny általános egészségét.

4. Kényelmi funkciók: Az elektronikus szónikus fogkefe olyan funkciókkal rendelkezik, mint az időzítő, többféle fogmosási mód. Ezek a funkciók segítenek a felhasználónak megőrizni a helyes fogmosási szokásokat és időnként váltogathatják a beállításokat, növelve szájüregi egészségüket.

5. Extra hosszú töltöttség: Akár 30 napig is használhatod egy feltöltéssel a készüléket. Így ez ideális akár több hetes családi nyaralásra, vadkempingezéshez és természetesen a mindennapokban is.

6. Használata gyerekjáték: A családon belül az iskolás gyerekek kedvence is. A Dr. SONIC fogkefével a család apraja is játékosan sajátítja el a fogmosás alapjait (óvodáskorú, főként tejfoggal rendelkező gyermekek számára külön fogkefe kapható). A 2 perces beépített időjelző nekik is segít abban, hogy felfrissülve, baktériumoktól mentesen, ragyogó mosollyal induljanak reggel útnak vagy bújjanak ágyba.

7. Ragyogóan fehér fogak! És igen, amire talán legtöbben vágyunk! A szónikus hullámok több elszíneződéstől szabadítanak meg hosszú távon. A polírozó üzemmódját kifejezetten fogfehérítésre optimalizálták!

Mit tartalmaz a csomag?

 • fogkefe-test
 • töltőkábel (bármely USB-adapterhez csatlakoztatható, így a készülék mobiltelefon-töltővel, laptoppal, power bank-kel tölthető!)
 • 2 db fogkefefej
 • magyar nyelvű használati utasítás

HASZNÁLATI UTASÍTÁS (PDF)

További információk

Gyártó

Dr. SONIC

Ajánlott

Felnőtt, Gyerekek

Akkumulátor élettartam

720 h

Csomag tartalma

1 x Elektromos szónikus fogkefe, 1 x Használati útmutató, 1 x USB töltőkábel, 1 x Utazótok, 2 x Fogkefefej

Előnyök

A fogkő csökkentése, Bakteriális lepedék eltávolítása, Fehérítés, Fényezés, Foltok eltávolítása, Masszázs, Tisztítás

Fejek száma

2

Funkciók

Emlékeztető, Időmérő

Mozgás típusa

Szónikus

Sörte erőssége

Lágy

Szín

Türkiz

Gumikesztyű