Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

Trichomonas/Candida/Gardnerella 3 az 1-ben otthoni gyorsteszt

9055 Ft + Áfa (11500 Ft)

Bruttó 11.500 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

A Trichomonas/Candida/Gardnerella 3 az 1-ben otthoni gyorsteszt egy immunkromatográfiás teszt, amely kimutatja a Trichomonas vaginalis, a Candida albicans és a Gardnerella vaginalis kórokozókat a vizeletből.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE

Készleten

EAN: 6930102100091 Cikkszám: TD-IFU-JTCGV-H Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Trichomonas vaginalis (TV): Világszerte igen elterjedt parazita. Számos káros reproduktív egészségügyi eredménnyel jár együtt. Sok fertőzött tünetmentes, így a tüneti kezelés a trichomonák kimutatásának hiányához vezet. A Trichomonas vaginalis  pozitív nők több mint a fele panaszmentes. Akiknél tünetet is okoz a betegség, azok gyakori vizelésről, a szeméremtájék irritációjáról, szexuális aktus közben észlelt fájdalomról és gyakran hüvelyi és/vagy genitális viszketésről számolnak be. Ez a fertőzés bőséges, sárgás-zöldes, habos, kellemetlen szagú folyással jár. A tünetek menstruáció alatt rosszabbodnak. A fenti, komplett tünet együttest csak ritkán lehet észlelni. Gyakran BV-vel együtt fordul elő. Férfiaknál urethritis fordulhat elő.

Gombás húgyúti fertőzések (UTI): Leggyakoribb oka a Candida albicans (CA) gombás fertőzés. Az fertőzést okozó gomba gyakran jelen van a bőrön, különösen a nedves területeken. A férfiak gombás fertőzést kaphatnak, amikor olyan partnerrel közösülnek, aki hüvelyi gombás fertőzésben szenved. A férfiak candidás fertőzésére utalhat a fityma és a húgycső területét érintő, viszketéssel és más STD-khez hasonlító tünetekkel járó állapot. A gombás fertőzések gyakran fordulnak elő olyan nőknél, akik menstruálnak (havi menstruációjuk van). A hüvelygomba fertőzés tünetei közé tartozik a szeméremtest és a hüvelynyílás körüli viszketés, vizelési fájdalom, közösülés során fellépő fájdalom, kipirosodott és duzzadt szeméremtest és hüvelyszövetek stb.

Gardnerella vaginalis (GV): Egy olyan baktérium, amely más baktériumokkal együtt él a női hüvelyben, a normál flóra részeként. Ha túl sok Gardnerella baktérium van jelen, a szervezetben kialakulhat a bakteriális vaginosisnak (BV) nevezett fertőzés. A tünetek közé tartozik a túlzott hüvelyfolyás, fájdalom vagy égő érzés vizelés közben, rendszeres vizelési inger és irritáció a hüvely körül. A férfiaknál a BV-hez legközelebb álló állapot az urethritis. A férfiak esetében előforduló húgycső-gyulladás (urethritis) olyan tüneteket okozhat, mint váladékozás a pénisz területén, vér az ondóban vagy a vizeletben, fájdalmas, égő érzés vizeléskor, illetve viszketés a pénisz és a húgycső-nyílás területén.

Teszt elvégzése:

1. Ellenőrizze a lejárati dátumot a dobozon. Ne használja, ha a készlet lejárt.
2. Használat előtt tartsa a készletet szobahőmérsékleten, legalább 30 percig.
3. Óvatosan nyissa ki a dobozt.
4. Ne nyissa ki az egyes részegységeket, amíg ahhoz a részhez nem ér.
5. Vegye ki a vizeletgyűjtő csészét a csomagolásból. Használja a vizeletminta
gyűjtésére. Helyezze a vizelettartó csészét tiszta, sima felületre.
6. Nyissa ki a mintapuffer-palackot, és ügyeljen arra, hogy a puffer ne csorduljon túl.
7. Vegye ki a cseppentőt a csomagolásból, és pipettázzon 0,5 ml-t az 5. lépésben összegyűjtött vizeletből a mintapuffer-palackba.
8. Rögzítse a lila kupakot a mintapuffer-palack tetejére.
9. Forgassa meg a mintapuffer palackot legalább 5-ször.
10. Helyezze a mintapuffer palackot egy tiszta, lapos felületre. Várja meg a következő lépést.
11. Vegye ki a tesztkazettát a védőcsomagolásából, és helyezze egy sima felületre.
12. Törle le a lila kupakot
13.Cseppentsen ki 4 csepp folyadékot a palackból a teszteszköz mindegyik (TV, CA, GV) üregébe.
14. Helyezze a tesztkazettát sík felületre. Olvassa le az eredményt 15 perc után. Ebben az időszakban ne érintse meg a teszteszközt.

Ne olvassa le az eredményt 15 percnél korábban vagy 30 perc után.

Eredmények értelmezése:

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Gumikesztyű