Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

JusChek ovulációs (LH) gyorsteszt (tesztcsík) – Családtervezés esetére – 5 db

1180 Ft + Áfa (1499 Ft)

Bruttó 1.499 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

Az ovulációs teszt annak a megállapítására szolgál, hogy mikorra valószínűsíthető az ovuláció, vagyis a peteérés. Családtervezés esetén érdemes elvégezni, a legmegfelelőbb időpont megtalálása érdekében.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Készleten

EAN: 6970277513579 Cikkszám: FLH-U101H Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Mit vizsgál a teszt?
Az ovulációs teszt annak a megállapítására szolgál, hogy mikorra valószínűsíthető az ovuláció, vagyis a peteérés. Családtervezés esetén érdemes elvégezni, a legmegfelelőbb időpont megtalálása érdekében.

Miért végezzem el a tesztet?
Az ovulációs teszt annak a megállapítására szolgál, hogy mikorra valószínűsíthető az ovuláció, vagyis a peteérés. Az LH hormon emelkedésének nyomon követése azért nagyon fontos, mert ilyenkor van a legnagyobb az esély a fogantatásra. Ezért az ovulációs tesztek a tudatos családtervezéshez nyújtanak segítséget a gyermekre vágyó pároknak, mivel megjósolják a peteérés várható idejét. Az ovulációs teszt használatával jelentősen növelhető a teherbeesés valószínűsége, tervezhető az együttlét jó időzítése, ideális időpontja. A teszt használata egyszerű, gyors és megbízható. Míg rendszeres ciklus esetén a naptár módszerrel is nagyjából megjósolható a peteérés várható ideje, addig rendszertelen havi ciklus esetén nagyon nehéz ezt meghatározni. Az ovulációs tesztek használata olyan gyermeket tervező nőknek ajánlott, akik szeretnének mindent megtenni azért, hogy minél nagyobb eséllyel teherbe essenek.

Hogyan végezzem el a tesztet?

Határozza meg a tesztelés megkezdésének napját a „Mikor teszteljen” táblázat segítségével. Időzítő szükséges hozzá végezze el a tesztet (nem tartozék).

1. A vizsgálat előtt hagyja, hogy a teszt és a vizeletminta szobahőmérsékletűre (15-30°C) melegedjen.
2. Felbontás előtt melegítse a tasakot szobahőmérsékletre. Távolítsa el a mérőpálca-tesztet a lezárt részről zacskóban, és egy órán belül használja fel.
3. A nyilak a vizeletminta felé mutassák, merítse a tesztpálcát függőlegesen a vizeletbe a mintát legalább 10-15 másodpercig. Ne lépje át a tesztpálca maximális vonalát (MAX), amikor a pálcát bemeríteni. Lásd az ábrát.
4. Helyezze a tesztpálcát tiszta, száraz, nem nedvszívó, sima felületre, indítsa el az időzítőt, és várja meg, amíg színes vonal(ok) jelenjenek meg. Olvassa le az eredményeket 5 perccel. 10 perc elteltével ne értelmezze az eredményt. A használt tesztet a normál háztartási szemétbe lehet dobni.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Gumikesztyű