Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

JusChek húgyúti fertőzések vizsgálatára szolgáló gyorsteszt – 1 db

1800 Ft + Áfa (2286 Ft)

Bruttó 2.286 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

A leggyorsabb és legkényelmesebb módszer annak megállapítására, hogy Ön húgyúti fertőzésben szenved-e.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Készleten

EAN: 6936983105729 Cikkszám: U031-04H Kategóriák: , Címkék: ,

Miért végezzem el a tesztet?
A húgyúti fertőzés a húgyutak leggyakoribb betegsége, amely magában foglalja a húgycsövet, a húgyhólyagot, az húgyvezetéket és a veséket érintő betegségeket. Férfiak, nők és gyermekek egyaránt tapasztalhatnak húgyúti fertőzést. Leginkább a nők szenvednek húgyúti fertőzéstől, mivel a rövid húgycső elősegíti a kórokozók behatolását. Azonban az idős férfiak is érintettek a megnagyobbodott prosztata miatt, ami akadályozhatja a vizelet áramlását. Egészséges embereknél a vizelet steril (azaz nem tartalmaz mikroorganizmusokat). Általában a fertőzés a húgycsőben kezdődik, majd átterjedhet a felső húgyutakba egészen a vesékig. A tünetek jelentősen eltérnek egymástól: égő érzés a hólyag ürítésekor, vagy erős vizelési inger. A vizelet is lehet zavaros vagy erős szaga lehet.

Hogyan végezzem el a tesztet?
1) Nyissa ki a fóliatasakot, és vegye ki a tesztcsíkot. Ne érintse meg a tesztmezőt. A tasak felnyitása után ajánlatos azonnal elvégezni a tesztet.
2) Mártsa a tesztcsíkot a vizeletmintába.
3) Ezután távolítsa el a tesztcsíkot, és törölje le a felesleges vizeletet a tartály pereméről nedvszívó anyaggal (például papírtörlővel), hogy elkerülje a vegyszerek keveredését a szomszédos reagensterületekről.
4) Várjon 2 percet (3 perc után ne olvassa le az eredményt). Olvassa el az eredményt minden paraméternél külön, és hasonlítsa össze a színt a mellékelt színtáblázattal.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

A teszt eredménye önmagában nem alkalmas diagnosztizálásra! A hivatalos diagnózis meghatározása (szak)orvos feladata és további vizsgálatokat kívánhat. Amennyiben a teszt eredménye alapján Ön orvosi ellátásra szorul, kérjük jelezze (szak)orvosa felé a teszt eredményét, és jelentkezzen kivizsgálásra. Amennyiben a teszt eredménye szerint az Ön állapota normális, ám tünetei nem szűnnek, vagy további gyanú merül fel, kérjük keressen fel (szak)orvost!

Gumikesztyű