A kesztyű gyártója

A nitril kesztyű gyártója

A cég rendelkezik 10 félautomata és 10 teljesen automatizált, csúcstechnológiás gyártósorral, melyek nem csak a kimagasló teljesítményt, hanem a nitril kesztyűk magas színvonalát is garantálják.

A CRDLIGHT Optoelectronic Technology Co., Ltd.-t 2018-ban alapítottak. Székhelye Kína, Guangdong tartományában található. Egy modern, a kor csúcstechnológiát alkalmazó cég, mely ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást kínál a nitril kesztyűk gyártásától kezdve a tesztelési folyamatukig.

Teljességgel elkötelezett az egészségvédelmi ipar magas minősége mellett. Mindezt biztosítandó a cég számos új technológiát alkalmaz a kifejezetten szigorú nemzetközi minőségirányítási és biztosítási rendszer mellett. A vállalaton belül található egy több, mint ötven fős műszaki és minőség ellenőrző csoport, akik feladata a már említett magas nitril kesztyű minőség kompromisszumok nélküli elérése.

Lépjen velünk kapcsolatba,

kérjen ajánlatot vagy minta kesztyűt!

Kérdéseire Tóth Imre kollégánk, divízió vezetőnk fog válaszolni. Leendő ügyfeleink nitril kesztyűkkel kapcsolatos kérdéseit maximum egy munkanapon belül igyekszünk megválaszolni.

Keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!

+36 20 288 2459

nitril@gumikesztyu.hu

+36 20 288 24 59

nitril@gumikesztyu.hu

Írjon nekünk

Az alábbi űrlap kitöltésével tud írni nekünk.

    Kérem jelölje be a megkeresés okát*