Nitril kesztyű

Miért vásároljon nitril kesztyűt?

R

Rugalmas

A nitril gumikesztyű extrém rugalmas, így gyakorlatilag rendkívül nehéz elszakítani.

R

Sokkal jobb ellenállás

3x jobban ellenáll a szúrásnak, mint a latex kesztyűk, ezáltal sokkal magasabb biztonságot nyújt!

R

Magas vegyszerállóság

Ellenáll számos vegyszernek, így biztonságosan használható vegyeszeres környezetben is.

R

Nem okoz allergiát

Amíg a latex allergiát okozhat, addig a nitril nem (sem a viselőjének, sem az azzal érintkezőnek). Mivel púdermentes, így a bőrt a sem szárítja.

R

Biztonságos

Vastagabb anyaga és sokkal jobb szakítószilárdsága miatt sokkal biztonságosabb, mint a latex kesztyűk.

R

Hosszú eltarthatóság

A legtöbb eldobható kesztyűnél sokkal tovább eltartható (ezért akár nagy tételben is rendelhető).

R

Kényelmes

Kényelmes egész napos viselet esetén is. Ráadásul viselését követően kellemetlen gumiszag sem marad.

R

Kitűnő fogást biztosít

A gumikesztyű bordázott ujjvégei kitűnő fogást biztosítanak, amely biztonságos és pontos munkavégzést tesz lehetővé gumikesztyűben is.

Az egyszer használatos nitril kesztyűk előállításához használt anyag óriási előnye, hogy mentes a latex fehérjéktől. Ez teszi a nitril kesztyűt a latex-allergiában szenvedők számára egy nagyon előnyös megoldássá. Még ha az adott felhasználó nem is allergiás a latexre, veszélyeztetheti mindazokat, akikkel latex kesztyűben kerül kapcsolatba.

A nitril kesztyűk akár 3-szor jobban ellenállnak a szúrásnak, mint a latex változatok, emiatt sokkal biztonságosabb alternatívát nyújtanak, ha a munkánk során nagy a kockázata a vérrel terjedő betegségeknek vagy más környezeti szennyeződéseknek. Mindemellet kiváló vegyszerállósággal is rednelkeznek. Számos szigorú teszten esnek át, amelyek bizonyítják, hogy alkalmasak az ilyen munkakörnyezetben való használatra.

A nitril kesztyű púdermentes, mely tovább csökkenti az allergiás reakció kockázatát. Ennek ellenére fel- és lehúzása is igen könnyű akár nedvesebb kézzel is. Ezáltal a nitril kesztyű ideális olyan helyzetekben, amikor gyakori kesztyűcsere szükséges (például az élelmiszeriparban).

A nitril kesztyű anyagának köszönhetően nem csak erős és a tartós, hanem nagyfokú rugalmassággal is rendelkezik. Optimális olyan helyzetekben, amikor nagyobb kézügyességre és érzékenységre van szükség. A kesztyű a kéz alakjához igazodik, biztosítva a lehető legkényelmesebb munkavégzést Az alacsony súrlódási lehetővé teszi, hogy a kesztyű hosszabb ideig is viselhető legyen, mint a legtöbb egyszer használatos kesztyű.

Nagyon jelentős előnye még, hogy a nitril mesterségesen előállított anyag, ami azt jelenti, hogy az ára stabilabb, mint a latex, mivel nincs kitéve az éghajlat és az időjárás változásainak

A nitril kesztyű hosszabb eltarthatóságú, mint a többi eldobható kesztyű és egyes változatainak ujjvégi textúrája(bordázottsága) stabil fogást biztosít akár száraz, akár nedves közegben történő munkavégzés esetére is.

PRÓBÁLJA KI RENDELÉS ELŐTT!

Kérjen nitril mintakesztyűt díjmentesen!
Szállító partnerünk akár másnapra eljuttatja Önhöz. Budapesten személyesen elvisszük, vidékre postázzuk.

Lépjen velünk kapcsolatba,

kérjen ajánlatot vagy minta kesztyűt!

Kérdéseire Tóth Imre kollégánk, divízió vezetőnk fog válaszolni. Leendő ügyfeleink nitril kesztyűkkel kapcsolatos kérdéseit maximum egy munkanapon belül igyekszünk megválaszolni.

Keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!

+36 20 288 2459

nitril@gumikesztyu.hu

+36 20 288 24 59

nitril@gumikesztyu.hu

Írjon nekünk

Az alábbi űrlap kitöltésével tud írni nekünk.

    Kérem jelölje be a megkeresés okát*
    Partnereink